Que es la FIAV?

Es l’Associació internacional que es dedica a l’estudi de la vexil·lologia, FIAV significa Federació Internacional d’Associacions Vexil·lològiques, l’objectiu de la FIAV es la recerca vexil·lològica per la creació i desenvolupament de coneixement de tot tipus de banderes, formes i funcions. Aplicar també teories científiques a aquest coneixement.

La FIAV es va crear oficialment el 7 de Setembre de 1967 al III Congrés Internacional de Vexil·lologia, a Boston. Dos anys abans ja s’ha organitzat en el II Congrés Internacional de Vexil·lologia celebrat Rüschlikon, Suïssa.

Bandera de la FIAV.

Bandera de la FIAV.

La Bandera de la FIAV, dissenyada per Klaes Sierksma i amb alguna petita modificació feta en el II Congrés. Representa “Un camp blau que s’estén horitzontalment amb dos caps grocs que queden entrellaçats”. Les seus centrals són a Houston, Texas i a Londres, els idiomes oficials són el Francés, l’Anglès, Alemany i Espanyol, i en formen part 55 associacions i institucions. El president es Michel R. Lupant. Michel R. Lupant Els actuals 55 membres de la FIAV són:

Els propers congressos seran a Sydney (2015), Londres (2017) i San Antonio, Texas (2019). La pàgina web oficial és: www.fiav.org

Houston

Xarxes socials

 Banderes del dia

Publicitat

Web Hosting