Política de Privacitat

 

L’Administrador d’aquesta web no recull en cap cas dades personals dels usuaris, ni en fa cap ús ni difusió. S’entén que l’usuari accepta les cookies que fa servir aquesta web mitjançant l’avis que surt al peu de la web per continuar navegant-hi. Les Cookies són petits fitxers que guarda el navegador de l’usuari que poden contindre informació, aquesta informació potser utilitzada per el plugin Google Adsense i Google Analytics que son presents en aquesta web. Però en cap cas l’Administrador en fa cap tipus d’ús.
Es fa servir Google Analytics (Política de Privacitat de Google Analytics) per part de l’administrador per fer un seguiment del tràfic web d’aquesta pàgina i obtenir informació sobre les lectures de cada article o notícia. Sempre com a ús informatiu.

Google Adsense Política de privacitat de Google AdsenseTermes i condicionsPolíticas del programa s’utilitza per mostrar publicitat en aquesta web. La Publicitat potser publicitat pròpia, d’algun afiliat o del plugin citat, Google Adsense. L’Administrador tampoc en fa cap tipus d’ús.

L’Usuari es compromet a fer un bon ús de la web, sobretot en possibles comentaris, ja siguin insults o comentaris que fereixin la sensibilitat d’altres persones. L’Administrador no es fa responsable de cap comentari escrit per terceres persones en aquesta web però si a una possible moderació sempre que sigui possible per part l’Administrador.

Els Articles escrits per el mateix Administrador es poden compartir o distribuir a les xarxes socials. Amb autorització prèvia escrita a info@wikiflags.com, es pot compartir informació a altres webs però mai obtenir benefici amb una explotació comercial dels mateixos. L’Administrador entén que tota la informació d’aquesta web és per un ús personal de l’usuari.

Així mateix els articles i continguts poden tenir enllaços (hipervincles) a altres webs gestionades per altres persones i alienes a nosaltres, en cap cas em faig responsable del contingut o continguts d’una pàgina web externa.
Queda prohibit qualsevol manipulació d’aquesta web i o article o contingut, i fer-ne cap tipus de distribució, en aquest cas l’Administrador no es fa responsable de les conseqüències que pogués suposar.

Per útlim aquesta web no fa cap difusió, missatge o propaganda de cap ideologia política, les banderes i imatges son merarment informatives.

Per qualsevol altre dubte es pot contactar amb mi a la següent adreça de correu electrònic: info@wikiflags.com.